6x (online) lokaal shoppen voor kinderen

7 april 2021
Je hebt #shoplocal vast al wel voorbij zien komen? In deze bizarre tijden steunen we maar al te graag onze lokale winkels, toch? Wij hebben wat adresjes voor je op een rijtje gezet. Scoor de tofste kinderkleding, het leukste speelgoed, unieke leesboeken, cadeautjes, interieurspulletjes en meer. En dat allemaal online (of op afspraak)! Shop till you drop!
6x online lokaal shoppen voor kinderen

1. Kinderboekwinkel Nijmegen


Ben jij gek op lezen? De leukste kinderboeken vind je bij Kinderboekenwinkel Nijmegen! Kinderboekwinkel Nijmegen ligt aan de Kannenmarkt in het centrum van Nijmegen. Bij deze speciale kinderboekenwinkel vind je méér dan 8000 verschillende kinderboeken en jeugdromans. Veel, hè? Van boekjes voor de allerkleinste lezers tot prentenboeken, sprookjesboeken, spannende jeugdboeken en nog veel meer! Bestel nu online jouw favo leesboeken! Jij hoeft je voorlopig nog niet te vervelen...

2. WONDER store for kids


WONDER is een supertoffe kinderwinkel in het centrum van Nijmegen (twee winkellocaties)! Je vindt hier baby- en kinderkleding van verschillende merken, schoenen, speelgoed, interieurspulletjes, kraamkado's en zoveel meer! Deze gave winkel heeft ook een eigen webshop. Gooi die winkelmand maar vol met toffe items en vul de garderobe aan! Jurkjes, rokjes, stoere sweaters, muurstickers, nachtlampjes, boxkleden, knuffels en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Neem snel zelf een kijkje!

3. Speelgoedwinkel de Regenboog


Speelgoedwinkel de Regenboog is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Deze speelgoedwinkel heeft ook een eigen webshop vol met leuke producten. Bestel bij de Regenboog het leukste speelgoed, mooie leesboeken, creatieve benodigheden voor het knutselen, geweldige cadeautjes en meer. Shop till you drop!

4. Kinder-Goed


Kinder-Goed is een superleuke winkel met toffe tweedehands (merk-) kinderkleding! Bij Kinder-Goed kun je mooie, tweedehands (merk-) kinderkleding inleveren én shoppen tot maat 164. Neem ook eens een kijkje op de webshop van Kinder-Goed! Merken als Noppies, Name It, Tumble 'n Dry, Claesens en Tommy Hilfiger komen voorbij. Er is voor ieder wat wils te vinden en dat ook nog voor leuke kleine prijsjes. 

5. De Blokkenpiloot


LEGO fans opgelet! De Blokkenpiloot is een LEGO winkel in het hart van Nijmegen. Speel jij graag met LEGO? Dan is deze winkel hemel op aarde voor jou! Op de website van de Blokkenpiloot scoor je de gaafste bouwsets, LEGO treinen, andere voertuigen en nog veel meer. Voor de allerkleinste bouwers hebben ze ook Duplo. Let's shop and play!

6. Moenen en Mariken


Moenen & Mariken is een spellenspeciaalzaak, gelegen in de sfeervolle Van Welderenstraat in Nijmegen! Je vindt hier een ruime keuze aan verschillende en bijzondere spelletjes en puzzels voor jong en oud! Of je nu op zoek bent naar een verzamelbaar kaartspel, een klassiek bordspel zoals monopoly, cluedo, een modern spel zoals Kolonisten van Catan of iets anders? Je vindt het hier écht allemaal. Plaats op de website jouw bestelling en je kunt thuis gezellig spelletjes spelen met het gezin.

Veel online winkelplezier! Of plan een afspraak om te shoppen in de winkel.

Lieve groetjes, Esther