Balletstudio DaniëlleTerug naar het overzicht

Kinderdans, klassiek ballet, streetdance, hiphop en meer!
Ben jij dol op dansen? Dan ben je in deze gezellige Balletstudio in het prachtige monumentale pand de Krayenhoff Kazerne op het Limos terrein te Nijmegen aan het juiste adres.

Deze balletstudio Daniëlle staat sinds 2001 onder leiding van Daniëlle Tunnissen. De Balletstudio is inmiddels gegroeid tot een klassiek/moderne dansstudio en staat voor dansplezier, kwaliteit, professionaliteit en discipline. Voor beginners en gevorderden, voor kleuters, jeugd en volwassenen. Balletstudio Daniëlle is een dansstudio voor dansliefhebbers, door dansliefhebbers.

Het lessenaanbod
Kleuterdans, kinderdans, klassiek ballet, spitzenles, moderne dans, kids swing, streetdance/hip hop, combinatie lessen, dansconditie en flamenco. Voor leerlingen die getalenteerd zijn en niets liever willen, dan alleen maar dansen, is er een mogelijkheid tot doorstroming naar een dansvakopleiding.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie en aanmelden!

Tip: Doe ook eens een gratis proefles!

En ben je binnenkort jarig, je kunt hier ook een tof dansfeestje vieren!

Balletstudio Daniëlle

Molenveldlaan 86
6523 RM Nijmegen
Openingstijden Check het actuele lesrooster op de site! Prijs Klilk voor actuele kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!