icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Het DanslokaalTerug naar het overzicht

Deze dans hotspot op het Honigcomplex is dé plek voor kids die dol zijn op dans en theater!
Het Danslokaal is voor dans- en theaterliefhebbers dé plek in Nijmegen om te dansen, theater te maken, voorstellingen te bekijken, lessen te volgen en talent te ontwikkelen. Gediplomeerde dans- en theaterondernemers bundelen hun krachten binnen Het Danslokaal en geven hun eigen lessen met hun visie & creativiteit en weten met passie het vak over te dragen.

Lessen worden aangeboden aan alle leeftijden en op verschillende niveaus. Van de beginnende amateur tot de professionele danser; ontdek, ontmoet, beleef en voel je thuis binnen Het Danslokaal.

Hieronder een kleine greep uit het veelzijdige dansaanbod:
Peuterdans (2-4 jaar)
Samen met je vader of moeder dansen op leuke liedjes. Spelend bewegen, waarbij de spelbeleving het dansgevoel stimuleert tot een eigen vorm. Je leert wat het is om zowel samen als alleen te dansen.
Kleuterdans (groep 1-2)
Door middel van een verhaal of thema ontdek je op een speelse en fantasierijke manier de veelzijdige wereld van muziek en dans. In deze lessen leer je samen dansen, bewegen door de ruimte en ontdekken wat je allemaal met je lichaam kunt doen.

Kids Mix (vanaf groep 6)
Een les met een mix van de verschillende dansstijlen en technieken: Moderne dans, Jazz dans, Streetdance, Hip Hop en acrobatiek. De verschillende soorten muziek met o.a. Singer-songwriter nummers, top 40, Hip Hop en R&B zijn heel belangrijk en versterken het dansgevoel.

Theaterkids
Wil je leren toneelspelen met alles wat daarbij komt kijken? Je laten inspireren door je eigen fantasie, muziek en te gekke spullen? Kom dan naar de theaterlessen! Je krijgt les in korte blokken van vijf weken, waar steeds een ander thema centraal staat. We sluiten elk blok af met een presentatie!

Daarnaast kun je hier binnenkort ook terecht voor peuter- en kleuteryoga en hip hop kids!

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie en het totale lesaanbod!

Tip: vier hier ook een supertof kinderfeestje!

Het Danslokaal

Waalbandijk 12F
6541 AJ Nijmegen
Openingstijden Check het actuele lesrooster op de site! Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button gelijk door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!