Urban streetdanceTerug naar het overzicht

Bij Marcella Moves leer je de coolste dansen tijdens de Urban Streetdance lessen!
In het Danslokaal (Honigcomplex) en in De Ster (Lent) kun je bij Marcella Moves met plezier dansen! Samen met een leuke groep leeftijdsgenoten dans je op muziek van nu.

Voor verschillende leeftijdsgroepen geeft Marcella lessen Urban Streetdance. Samen werk je aan een vette choreografie en ga je uit je dak op de beat van de muziek! Wil je leren dansen, zelf dansen maken én presenteren? Dan zijn de lessen Urban Streetdance echt iets voor jou. Urban Streetdance lessen zijn in het Danslokaal of Voorzieningenhart de Ster.

De hiphoplessen zijn voor kinderen van groep 8 of ouder en vinden plaats in Het Danslokaal in Nijmegen. In de lessen staat naast dansvaardigheden, de kracht van ieders persoonlijkheid centraal en wordt dit gestimuleerd om verder te ontwikkelen. Naast het aanleren van choreografieën, is er voor de dansers ook ruimte om mee te denken en dansen (samen) te maken.

Wil je kijken of urban streetdance of Hiphop echt iets voor jou is? Maak dan gebruik van een gratis proefles!

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Vier ook een supertof kinderfeestje met Marcella Moves!

Marcella Moves educatieve en creatieve projecten

Waalbandijk 12F
Nijmegen
Openingstijden Klik voor het actuele lesrooster door naar de site. Prijs Klik voor de actuele tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!