Plezier in BewegenTerug naar het overzicht

De leukste gymlessen voor peuters en kleuters van 20 maanden tot 6 jaar in Wijchen!
Tijdens een gymles is er genoeg te doen: klimmen, rollen, springen, glijden, schommelen en nog veel meer! Ook zijn er verschillende spelletjes met de andere kinderen. Maar er is nog meer te leren: samen spelen met andere kinderen, wachten en delen. 

De peutergym is voor kinderen tussen de 20 maanden en de 4 jaar samen met papa, mama of iemand anders. Bij de kleutergym 4 - 6 jaar kun je alleen gaan en hoeft papa, mama of verzorger niet meer mee. Tijdens de gymles is het handig als je makkelijke kleding draagt en als het kan gymschoenen!

De gymlessen vinden plaats op 2 verschillende locaties: Paulusschool/Noorderlicht en gymzaal de Slingert. Allemaal te vinden in Wijchen.

Het is altijd mogelijk om een proefles te volgen. Ook makkelijk voor papa en mama: broertjes en zusjes jonger dan 2 jaar mogen gratis meedoen wanneer jij komt gymmen. 

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Tip: like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van allerlei leuke activiteiten!

Plezier in Bewegen


Wijchen
Openingstijden Klik voor de actuele lestijden gelijk door naar de site via de roze button! Prijs Klik voor de actuele kosten via de roze button gelijk door naar de site! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL