icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Sporten in de HonigTerug naar het overzicht

Breakdance, Fitmix en Fit & Fun, lekker sportief bezig zijn bij Riverland Healthcentre in de Honig!
Op het Honigcomplex kunnen je kids lekker sportief bezig zijn bij Riverland Healthcentre!

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

Breakdance
Voor iedereen die breakdance wil leren; jong en oud! Je leert nieuwe moves, dansen op muziek en ze helpen je graag als je battles wil gaan doen. Je leert ultieme controle over je lichaam te krijgen, verschillende footwork, freezes en powermoves en soms krijg je gastles van verschillende top breakdancers in Nederland.

Fitmix
Dit is een training voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Vind je allerlei sporten leuk? Dan is Fitmix echt iets voor jou. Door middel van een mix van bal,team en fitspelen, kickboksen en fitness werk je samen aan een goede conditie en een fit lichaam!
Fitmix wordt aangeboden in twee leeftijdscategorien: 6-9 jaar en 10-12 jaar.

Fit & Fun
Deze training is speciaal voor kids die net wat meer begeleiding en structuur nodig hebben tijdens het sporten. Samen trainen jullie door bal, team en fitspelen, kickboksen en fitness en zien jullie dat jullie steeds fitter worden! Maar het belangrijkste is dat jullie er samen plezier in hebben! Er worden groepen van sporters gemaakt die qua niveau bij elkaar passen. Leeftijdscategorie: 8-18 jaar.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Tip: Bijna jarig? Je kunt hier ook een sportfeestje vieren!

Riverland Healthcentre B.V.

Waalbandijk 10H
Nijmegen
Openingstijden Klik voor de actuele trainingstijden door naar de site! Prijs Check de website voor actuele tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!