Beweegplezier 4+Terug naar het overzicht

Spelen, bewegen en sporten in een natuurlijke, sportieve omgeving met SlingerAap in Wijchen!
Ben je op zoek naar naschoolse beweegactiviteiten voor je kind? En vind je het ook belangrijk dat je kind buiten actief is en met plezier beweegt? Dan ben je bij SlingerAap in Wijchen aan het juiste adres.

SlingerAap staat voor 'Buiten school beweeg plezier': buiten spelen, bewegen of sporten in een gevarieerd beweegprogramma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het programma sluit aan op de wensen en de leeftijden van de kinderen.

Spelenderwijs maak je kennis met de natuur, de basisvaardigheden van de meest voorkomende sporten en leer je je talenten ontdekken voor het maken van een goede sportkeuze. Er is een flexibel beweegprogramma van 2 tot max 4 uren per dag. Kinderen worden in leeftijdsgroepen ingedeeld (4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar).

Het programma van SlingerAap is een ideale voorbereiding voor doorstroming naar de sportvereniging, waar de focus veelal op één sport ligt.

Locatie: Verzamelplaats van SlingerAap (en tevens thuisbasis) is de kantine van sportcentrum Arcus. Buiten is het beweegprogramma in en rondom sportpark Oosterweg en maken ze ook gebruik van de bosrijke omgeving van de Valendriese heuvels.

Tip: meld je aan voor een gratis proefles!

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Kijk ook eens in onze eropuit rubriek voor leuke uitjes met kinderen!

SlingerAap

Campuslaan 14
6602 HX Wijchen
Openingstijden Klik voor actuele tijden via de roze button door naar de site!
Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!