Jeugdtheater TierelierTerug naar het overzicht

Ben jij gek op theater, dansen, zingen en acteren? Dan is Jeugdtheater Tierelier vast iets voor jou!
Balletspelen, toneelspelen, acteren, dansen of zingen? Spreekt een of meer van deze leuke dingen jou aan? Wil je graag in de spotlight staan of over de rode loper lopen? Of wil je ook echt actrice of acteur worden, of danser(es) of zanger(es) worden? 

Bij Jeugdtheater Tierelier speel je soms een rollenspel, soms werk je aan je houding of oefen je de tekst voor je toneelstuk of dans. De eerste weken van het seizoen kun je kijken of je het leuk vindt.

Aan het eind van de cursus is er een eindvoorstelling in het uitvoeringsweekend. Hier kun je ervaren hoe het is voor iemand die werkt in een theater! Geheel met make-up, kleding, etc. Hoe leuk?! Licht uit, spot aan!

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk naar de site!

Kijk voor nog meer leuke clubjes in en rondom Nijmegen in ons overzicht Clubjes!

Stichting Perspectief

Molenstraat 54
6641 BK Beuningen
Openingstijden Kijk voor de actuele cursustijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!