Telekids MusicalschoolTerug naar het overzicht

Telekids Musicalschool

Waalbandijk 12F
6541 AJ Nijmegen
Openingstijden Klik voor het actuele lesrooster via de roze button door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site!
Wil je zeker zijn van een plekje bij Telekids Musicalschool in het nieuwe seizoen? Meld je nu vast aan!
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. In het speciaal ontwikkelde lesprogramma haal je het beste uit jezelf…. en maak je heel veel plezier!

Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan zang, dans en acteren en wordt er gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar.

Er is uitgebreid aandacht voor de persoonlijke en sociale vaardigheden die bij musical komen kijken, zoals fantasie, zelfvertrouwen, durf en samenwerken. Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen! Want, musicalles is goed voor iedereen!
 
De link met RTL zorgt voor bijzondere kansen. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven voor de ClipClub dagen, er zijn gastlessen van musicalsterren en je blijft op de hoogte van leuke mogelijkheden bij tv en musicals.

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 9 jaar.
Grote broer RTL Talent Academy heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 10 t/m 18 jaar.

In september zijn er proeflessen! Meld je nu alvast hiervoor aan en doe mee!

Bekijk hier het filmpje:In Nijmegen is de leslocatie in Het Danslokaal op het Honig complex! Klik voor tijden en data door naar de site!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van alle leuke tips voor ouders en kids!

Blogs & filmpjesAlle blogs