Wobbelyoga en babypretTerug naar het overzicht

Nieuw bij de Kinderzaak: cursussen wobbelyoga en babypret. Echt zó leuk! Meld je nu alvast aan.
De Kinderzaak gaat twee nieuwe superleuke cursussen aanbieden: wobbelyoga (per 21 feb) en babypret (per 5 of 8 maart)!

Wobbelyoga (4 t/m 7 jaar)
Dit is een superleuke nieuwe en uitdagende vorm van kinderyoga waarbij gebruik wordt gemaakt van het ‘orginele Wobbelboard’. Spelenderwijs wordt met de kinderen gewerkt aan kracht, balans, grove motoriek, coördinatie en concentratie. Door de ritmische bewegingen ontstaat er meer rust in lijf en hoofd. Door deze lessen vergroten kinderen hun lichaamsbesef en zelfvertouwen.

Naast de yogahoudingen, komen ademoefeningen, zintuigoefeningen, spelletjes, visualisaties, massages en verschillende vormen van creatieve expressie aan bod. In de lessen spelen thema's/avonturen een rol en worden inspanning en ontspanning afgewisseld. Na afloop van de les stapt ieder kind trots, ontspannen, met zelfvertrouwen en een grote glimlach van de Wobbel af.

Babypret (vanaf 3 maanden)
Ontspanning en plezier voor twee! Een hele leuke cursus met een combinatie van yoga-oefeningen, baby gym en spelmassage. Naast rustige basisoefeningen leer je ook leuke liedjes en spelletjes. Net als de babymassage kan ook baby yoga een positieve invloed hebben op: Het slaapgedrag, gespannenheid, doorbloeding en het immuunsysteem van je baby.

Klik voor meer informatie hierover op de roze button.

Kijk ook eens in onze eropuit rubriek voor leuke uitjes met kinderen!

De Kinderzaak

Hatertseweg 568
Nijmegen
Openingstijden Kijk voor actuele lestijden op de website. Prijs Voor kosten voor de diverse cursussen, zie de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen!

8x de leukste vakantiekampen!

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? In deze blog vind je een aantal toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

Bekijk de vakantiekampen