FC Dreumes 2+Terug naar het overzicht

Ben jij tussen de 2 en 5 jaar oud? Kom dan peutervoetballen bij FC Dreumes in Beuningen of Nijmegen!
Als peuter ben je vaak nog te klein om te gaan voetballen bij een voetbalvereniging. Bij FC Dreumes is dit niet het geval. FC Dreumes is namelijk een voetbalclubje speciaal voor de allerkleinsten

Bij FC Dreumes ga je actief bezig, waarbij plezier met andere leeftijdsgenootjes niet mag ontbreken! Hiermee kun je jezelf ontwikkelen als peuter. Tijdens de trainingen doe je veel leuke en leerzamen spelletjes. Je doet spelletjes waarmee je kleuren leert herkennen, chronologisch leert tellen, maar er is nog veel meer! 

Remco Dekker neemt jullie mee in de voetballerij. Zo kun je later makkelijker overstappen naar een ander sport- of voetbalclubje! Dit wordt bereikt door twee groepjes middels een specifiek programma!

Wil jij komen voetballen bij FC Dreumes? Meld je dan snel aan! Het voetballen kan zowel in Beuningen als in Nijmegen! 

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke clubjes in en rondon Nijmegen in onze categorie Clubjes!

FC Dreumes


Openingstijden Kijk voor de actuele dagen en tijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!