icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

ToneelcursussenTerug naar het overzicht

Ben jij dol op toneel? Meld je dan nu aan voor één van de superleuke toneelcursussen van Ruimte en Regie!
Als jij van toneel houdt en graag met leeftijdsgenootjes een toneelcursus zou willen volgen, kies dan eens voor een toneelcursus bij Ruimte en Regie! Echt superleuk.
Tessa geeft haar cursussen in de Klif in Nijmegen-Noord. Ze biedt dit aan in drie verschillende leeftijdsgroepen.

Toneelcursus voor kinderen van 6 t/m 8  jaar: speel de wereld rond!
Jullie spelen typetjes, verhalen, scenes en muziek uit alle werelddelen! Jullie gaan improviseren, spelen samen, schminken en verkleden. Dat wordt een wereld vol pret!

Toneelcursus Improviseren voor kinderen van 9 t/m 11 jaar
In de les komen verschillende improvisatietechnieken en spelvormen aan bod. Denk hierbij aan De Lama’s en De Vloer Op. Ook leer je hoe je je improvisatie nog interessanter kan maken. Twee lessen staan in het teken van schminken. Je leert in de eerste schminkles verschillende technieken en de tweede keer gaan we improviseren met een surprise-schmink!
  
Toneelstuk Zwart-Wit voor tieners van 11-13 jaar

Twee jeugdbendes: wie is goed en wie is slecht? Kies je zwart-wit of durf je in kleur te denken? Jullie maken een toneelstuk met veel muziek en stoere (vecht)dans.
Jullie zullen het toneelstuk opvoeren in een heuse theaterzaal.

Meld je via het contactformulier op de site aan voor jouw cursus naar keuze. Doe dit vóór 1 september. De eerste les is altijd een proefles.

Klik voor meer informatie over data, tijden en locatie via de roze button door naar de site.

Tip: je kunt met Ruimte en Regie ook een superleuk kinderfeestje vieren!

Theater bij Tessa


Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele lesdata en lestijden door naar de site! Prijs € 67,50 voor 10 lessen (cursus 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 11 jaar); € 110 voor 15 lessen (cursus 11 t/m 13 jaar) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!