Chocola BelgaTerug naar het overzicht

Ben jij dol op chocola of op ijs? Dan moet je bij Chocola Belga in Nijmegen zijn!
Chocola Belga is een chocolaterie en een ijswinkel in een! Wat dacht je van een lekkere bonbon? Hou je meer van witte bonbons of toch meer van melk of pure bonbons. Of heb je liever een ander chocolaatje of een macaron in jouw favoriete smaak of kleur? Ze hebben het allemaal!

Maar je kunt hier ook ijsjes kopen! Het ijs wordt hier zelfgemaakt! En ze hebben heel veel lekkere smaken. Heb je het liefst vanille of toch liever aardbei of citroen? Of allemaal? Het kan allemaal en ze hebben nog veel meer keuze!

Ook handig: hier kun je ook een ijsje krijgen als je een gluten- of lactose allergie hebt of als je diabetes hebt. Vraag er maar naar!

Kom jij eens iets lekkers eten bij Chocola Belga? Je kunt de winkel vinden op twee plekken in Nijmegen: de burchtstraat en de Bisschop Hamerstraat!

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke winkels in en rondom Nijmegen in onze categorie Kinderwinkels!

Chocola Belga

Burchtstraat 77
6511 RC Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de openingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL