DeDaale Spijs & IJsTerug naar het overzicht

Geniet op deze kleurrijke ontbijt- en lunchplek van pancakes, broodjes en ambachtelijk Italiaans ijs.
DeDaale Spijs & IJs heeft een ruime keuze aan ontbijt- en lunchgerechten; warm en koud, klein en groot. De gehele dag kun je genieten van diverse pancakes (single en gestapelde trio’s), soepen, salades, dikke rijk belegde boterhammen, baguettes en tosti's. Wat dacht je van een uitgeholde boerenbol met kaasfondue en groenten om te dippen? Jammie….. Iedere paar dagen komen er weer andere zelfgemaakte kroketten en gerechten naast de vaste kaart om.

Liever zin in een taartje? Wellicht is de zelfgemaakte appeltaart dan iets voor jou, of bv worteltjestaart, een van de andere creaties van de chefkok.

In deze huiselijke en kleurrijke lunchroom in Nijmegen-Oost kom je ogen tekort. Veel van de kunst en handwerken zijn te koop, dus je zit nooit meer om een cadeautje verlegen. Unieke cadeaubonnen in de vorm van een kadokoppie.

Bij mooi weer is het lekker toeven op het grote zonnige terras waar de tafeltjes fleurig zijn geschilderd door de bewoners en kinderen uit de buurt.

Naast lekkere ontbijt- en lunchgerechten en drankjes (koffie, thee, fris en sapjes), kun je hier terecht van 1 april tot 1 oktober voor een heerlijk ambachtelijk ijsje.

Voor de kids zijn er boekjes en spelletjes waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken, terwijl je bijDeDaale iets drinkt en/of eet.

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site.

Volg ons ook op Instagram voor een kijkje achter de schermen bij Kidsproof Nijmegen.

DeDaale Spijs & IJs

Daalseweg 279
6521 GL NIJMEGEN
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden via de roze button gelijk door naar de site. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL