Boris en Broes!Terug naar het overzicht

De avonturen van Boris en Broes is een geweldig boek voor alle dierenliefhebbers!
Mooie boel, wat hebben ze nou weer uitgevoerd? Deze vraag bekruipt Barabara bijna elke dag...

Barbara is samen met Robbert eigenaar van de 2 ondeugende paarden Boris en Broes. Die maken er regelmatig een zooitje van. En dat zijn zúlke hilarische verhalen: die moeten worden vastgelegd!

Vandaar het boek 'De avonturen van Boris en Broes', met allemaal korte verhaaltjes ('kindercolumns', aldus schrijfster Barbara).

Barbara bekijkt de alledaagse gebeurtenissen met een humoristische bril, en daardoor wekken de avonturen van 'juf Barrie' en haar paarden op zijn minst een dikke glimlach op. En als de columns dit niet voor elkaar krijgen, dan vast wel door de geweldig vrolijke en kleurrijke illustraties van Annelies Touw.

Dit boek is geschikt om voor te lezen maar ook hartstikke leuk voor kinderen om lekker zelf in te duiken. Leeftijd onbelangrijk. Liefde en enthousiasme over paarden en dieren wel!

En wij van Kidsproof hebben het boek ook in huis én waren bij de boekpresentatie. Dat was een leuke middag en uiteraard hebben we de twee hoofdrolspelers ontmoet! Paardenmeisje Elin is sindsdien de állergrootste fan van Boris & Broes en heeft het boek helemaal uit. Ze is zo geinspireerd dat ze zelf ook een paardenboek schrijft... ook schreven we een blog over wat Elin van het boek én de paarden vindt!

Wil jij dit boek ook bestellen? Dat kan via de website van Boris & Broes. Daar vind je nog veel meer informatie over deze 2 paarden en hun eigenaren. Die hebben overigens nog meer boeken geschreven (Kinderen leren paardrijden). Echt de moeite waard om een kijkje te nemen.

Klik door via de roze button naar de website van Boris & Broes en bestellen maar!

Boris en Broes


Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL