Speelotheek WijchenTerug naar het overzicht

De speelotheek heeft een ruim aanbod aan speelgoed binnen diverse ontwikkelingsgebieden van 0-10 jaar!
De speelotheek Wijchen wil door het uitlenen van goed en verantwoord speelgoed, een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van je kind.  Kinderen kunnen in de Speelotheek spelen, rondkijken en op hun gemak een keuze maken.

Speelgoed
Alle kinderen ongeacht hun leeftijd hebben regelmatig iets nodig waarmee ze creatief, constructief, cognitief, sociaal en motorisch bezig kunnen zijn.

De speelotheek heeft een ruim aanbod speelgoed binnen deze ontwikkelingsgebieden, zodat er voor elk kind tussen 0 en 10 iets aantrekkelijks te vinden is. Er is fantasiespeelgoed, buitenspeelgoed, constructie speelgoed, puzzel /gezelschapsspel, baby/zintuigelijk en er zijn diverse themadozen. Echt voor iedere leeftijdsfase genoeg keuze!

Lid worden
Er zijn drie soorten kaarten:
  • Een  jaarabonnement; een jaar lang één stuk speelgoed lenen voor maximaal 3 weken.
  • Een LPG kaart (hier kun je abonnement mee uitbreiden) : 10 keer een Lotto, Puzzel of Gezelschapsspel extra lenen. Er mogen ook twee of meer stuks speelgoed uit de LPG categorie tegelijk meegenomen worden.
  • Met een knipkaart: maximaal 3 stuks speelgoed lenen. Voor het aanschaffen van een knipkaart hoef je geen abonnement te hebben. Leuk om kennis te maken met de speelotheek of om cadeau te geven.
Let er op dat je alleen met contant geld kunt betalen. Ook opa’s, oma’s en oppasouders kunnen lid worden.

Klik voor meer informatie via de roze button door naar de site!

Kijk ook eens in onze Eropuit rubriek voor leuke uitstapjes met kinderen!

Speelotheek Wijchen

Woeziksestraat 18
6604 CM Wijchen
Openingstijden Dinsdag 19.00 – 20.00 uur
Woensdag 14.00 – 15.30 uur
Zaterdag 10.00 – 12.00 uur

Klik door naar de site voor actuele openingstijden tijdens schoolvakanties!
Prijs Abonnement € 18 voor het eerste kind en € 14 voor elk volgend kind. LPG kaart € 3; Knipkaart € 4,50; Te laat € 0,50 per stuk speelgoed per week. Schade € 1 per onderdeel. Als het onderdeel binnen een maand gevonden wordt, wordt er € 0,50 geretourneerd. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

De scholen zijn weer begonnen! Heb je zin om op de vrije middagen of in het weekend er lekker op uit te gaan met je gezin? Bekijk de toffe tips in onze eropuit rubriek!

Naar de eropuit tips