Stip KinderfietsenTerug naar het overzicht

In deze kinderfietsenwinkel op het Honigcomplex kun je terecht voor mooie lichtgewicht kinderfietsen!
In het prachtige Dutch Bicycle Centre op het Honigcomplex ligt deze kinderfietsenwinkel. Je vindt hier mooie lichtgewicht kinderfietsen en accessoires voor kinderen.

Zo kun je kunnen kinderen heel eenvoudig en veilig leren fietsen met een oefenjasje (een kinderjas met handvat). Als ze gewend zijn aan een loopfiets, is de ervaring dat ze in 15 minuten leren fietsen.

En hoe leuk is het dat kinderen even kunnen proefrijden op de fietsen in de indoorfietsruimte? Tijdens de proefrit kan het deskundige personeel in de winkel zien welke maat het beste is en passen ze de geometrie van de fiets meteen aan in de werkplaats.

Drink gezellig een kopje koffie in de F-bar, terwijl je in alle rust kunt nadenken over de mogelijkheden en alle bijzondere fietsen kunt bewonderen.

Wil je goed advies over dé kinderfiets voor je kind? Ga dan eens kijken in deze bijzondere kinderfietsenwinkel.

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Kijk ook eens in onze rubriek eropuit voor leuke uitjes met kinderen!

Stip Kinderfietsen

Waalbandijk 8b
6541 AJ Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden via de roze button door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

De scholen zijn weer begonnen! Heb je zin om op de vrije middagen of in het weekend er lekker op uit te gaan met je gezin? Bekijk de toffe tips in onze eropuit rubriek!

Naar de eropuit tips