M'ijsjes ijssalonTerug naar het overzicht

Kom ook een heerlijk ijsje eten bij de kleinste ijssalon in Beek! Voor de kids een leuk kabouterijsje!
Ken jij deze ijssalon M'ijsjes in het monumentale 'grenshuisje' dat geklemd zit tussen de Van Randwijckweg en de Rijksstraatweg in het bosrijke Beek al? Ook wel de kleinste ijssalon van Nederland genoemd! Zó leuk!

M’ijsjes heeft twee gezellige terrasjes en een piepkleine binnenruimte, waar je als het weer wat minder is, van je ijsje of drankje kunt genieten.

Ze verkopen hier heerlijk, ambachtelijk schepijs. Het wordt gemaakt door een lokale ijsbereider die zijn ijs met lokale en verse ingrediënten bereidt. Er zijn een aantal vaste smaken ijs, naast de wisselsmaken. Ook voor een kopje koffie (van Coffyn) met gebakje of een sapje (van Ooijs Mooijs) kun je hier terecht. Je kunt heerlijk vertoeven op het meubilair van de Stadsboom.

Speciaal voor kinderen!
Omdat het ijshuisje zo dicht bij het bekende kabouterpad loopt, is er een heel speciaal ijsje dat je hier kunt bestellen…..het kabouterijsje; rood met witte stippen. Voor de allerkleinsten is er ook een mini-ijsje.

Tip: Wil je het ijs toch liever meenemen? Dat kan ook. Ze kunnen de ijsjes los voor je verpakken of in een speciale halve of hele liter isobak meegeven (dat laatste tegen een kleine meerprijs).
 
Klik door op de roze button voor meer informatie.

Check onze eropuit rubriek voor leuke uitstapjes met kinderen in en om Nijmegen!

M'ijsjes ijssalon

Rijksstraatweg 128b
6573 DE Beek
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden via de roze button door naar de site.

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs