Maak kennis met Kidsweek!Terug naar het overzicht

Probeer nu Kidsweek, dé weekkrant voor kinderen, 6 weken voor maar € 6!
Als echte weekkrant brengt Kidsweek je zoon of dochter al het laatste nieuws uit Nederland en de rest van de wereld. Kidsweek is zo geschreven dat het nieuws op een duidelijke en kindvriendelijke manier wordt uitgelegd.

Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. Zo blijven kinderen op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt en ervaren zij hoe leuk lezen is. Kidsweek is voor kinderen van 7 tot 12 jaar.

Een abonnement op Kidsweek is: Elke donderdag de krant op de mat met het laatste nieuws uit binnen en buitenland. Elke woensdag de nieuwsbrief met het grappigste nieuws van de website en social media Elke laatste donderdag van de maand exclusieve winacties en prijzen in de Kidsweek Club Als eerste toegang tot de maandelijkse Kidsweek Colleges

Maak nu voordelig en vrijblijvend kennis!
Probeer nu Kidsweek 6 weken voor maar € 6. Kidsweek wordt elke donderdagochtend door de krantenbezorger bezorgd, want 's ochtends vroeg je eigen krant op de deurmat heeft toch iets magisch. Dit abonnement stopt automatisch nadat je Kidsweek zes keer hebt ontvangen.

Klik voor meer info en het bestellen van je kennisabonnement door naar de site via de roze button.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL