Babystore Mam & MieTerug naar het overzicht

Kom gezellig winkelen voor alle spullen voor je baby bij Baby Store Mam & Mie in Nijmegen!
Iedereen die een baby heeft gekregen of gaat krijgen kent het probleem wel. Telkens naar een andere winkel voor al die spulletjes. Het is een ellende. Maar dat is nu niet meer nodig. Bij Babystore Mam & Mie hebben ze alle spullen in een speciaalzaak

Kleertjes, meubels, accessoires en andere aankleding voor de babykamer. Ook kinderwagens en cadeaus zijn er volop in deze winkel. En eigenlijk alles wat daar tussenin zit. 

De medewerkers van Mam & Mie staan altijd voor u klaar, zodat uw bezoek onvergetelijk wordt! Klantvriendelijkheid en persoonlijke service vinden zij namelijk erg belangrijk!

Dus heb je iets nodig voor de baby(kamer) of zoekt u een leuk cadeautje? Kom eens binnen bij Mam & Mie en laat je wanen in een wereld vol babyspulletjes!

Tip: even geen tijd? Mam & Mie heeft ook een online webshop waar alle leuke spulletjes kunnen worden geshopt!

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke kinderwinkels in en rondom Nijmegen in onze categorie Kinderwinkels!

Mam & Mie

Archipelstraat 21
6524 LK Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Een bezoek aan Mam & Mie is gratis. De prijzen van de spulletjes zijn te vinden op de website via de roze button! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL