Tivoli's BoscaféTerug naar het overzicht

Amusementspark Tivoli

Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal
Openingstijden Tivoli’s Boscafé is van 23 november 2019 t/m 1 maart 2020 geopend op vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Prijs Voor prijzen, klik op de roze websitebutton.
Lekker hapje eten bij Tivoli's Boscafé in Berg en Dal! Kids kunnen lekker spelen in de binnenspeeltuin.
Kom van 23 november 2019 t/m 1 maart 2020 op vrijdagmiddag, zaterdag en zondag lekker eten en spelen in Tivoli's Boscafé bij Amusementspark Tivoli in Berg en Dal! Heerlijk eten in een gezellige, bosrijke omgeving, terwijl de kids lekker spelen in de binnenspeeltuin!

Naast de binnenspeeltuin en het attractiepark is er ook een oefen schaatsbaantje te vinden om te leren schaatsen, er staan Lego tafels, Playstations en een knutseltafel om de kids te vermaken. Ook voor kinderfeestjes, groepsuitjes, vergaderingen of familiefeesten is Tivoli's Boscafé een fijne en bijzondere locatie.

Begin de dag goed met een lekker kopje koffie of thee en een American Cookie. Wil je lekker genieten van een verse lunch of diner? Dat kan ook, van een kipsatémenu tot een dubbele Angus cheeseburger of een kidsbox met verrassing! Nieuwsgierig geworden naar het restaurant? Kom dan snel eens langs! 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer leuke en kindvriendelijke restaurants in en om Nijmegen? Neem een kijkje in de rubriek Uiteten! 

Blogs & filmpjesAlle blogs