Café Eten & DrinkenTerug naar het overzicht

Voor ontbijt, lunch en diner ga je naar dit gezellige café in Nijmegen-Oost! Kids zijn hier erg welkom!
Café Eten & Drinken is een kleurrijk en gezellig café waar jong en oud zich meteen thuis voelt. De sfeervolle inrichting, het uitgebreide assortiment, de praktische ligging en het gezellige terras, maken het tot een geliefde plek in Nijmegen-Oost.

Wil je relaxen in de loungehoek of een spelletje spelen, lekker ontbijt, lunchen, borrelen of dineren? Hier is voor ieder wat wils. Neem je kids gezellig mee!

Elke dag vanaf 10 uur kun je hier genieten van de uitgebreide kaart met keuze uit diverse broodjes, salades en soepen. 's Avonds kun je bij ons terecht voor diverse lekkere ovenschotels, maaltijdsalades en hapjes.

In het weekend kun je zelfs al vanaf 9.30 uur genieten van een compleet ontbijt! Leuk om met het hele gezin te doen!Klein ontbijtje is er al voor €4,50.

Zowel voor de lunch als voor het diner zijn er  speciale kindermenu's.
Kies voor de lunch bijvoorbeeld een lekkere boterham met hagelslag, jam of pindakaas (€1,50) en voor het diner knakworstjes, friet, appelmoes en mayonaise (€3,90).

In de speelhoek kunnen de kids zich lekker vermaken.
              
Klik voor meer informatie over Café Eten en Drinken door naar de site!

Kijk ook eens op ons overzicht van alle kindvriendelijke restaurants in en om Nijmegen!
                

Cafe Eten & Drinken

Groesbeeksedwarsweg 305
6521 DK Nijmegen
Openingstijden Ma-vrij vanaf 10.00 uur
Za & Zo vanaf 9.30 uur
Prijs Klein ontbijtje €4,50; lunchboterham vanaf €1,50 en kindermenu diner €3,90 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

De scholen zijn weer begonnen! Heb je zin om op de vrije middagen of in het weekend er lekker op uit te gaan met je gezin? Bekijk de toffe tips in onze eropuit rubriek!

Naar de eropuit tips