Yoghurt Barn NijmegenTerug naar het overzicht

De plek voor ontbijt, lunch en een picknick aan de Lange Hezelstraat in het centrum van Nijmegen!
Bij yoghurt wordt al snel gedacht aan een saai gebeuren, maar bij Yoghurt Barn willen ze het tegendeel bewijzen. Hieruit ontstaan de lekkerste en zeer originele combinaties. Alles zal je verrassen en laten genieten! Dit blijkt ook wel uit de menukaart. Er is echt zoveel lekkers. Kun jij kiezen?

Bij Yoghurt Barn kun je terecht voor ontbijt en lunch, maar je kunt ook gaan picknicken in het vlakbij gelegen parkje bijvoorbeeld! Dat is nog eens leuk en origineel. 

Als je zelf nog even lekker wilt zitten en wilt genieten van al het lekkers, kunnen de kids lekker spelen in de gezellige speelhoek! Voor ieder dus wat wils. Kom je eens een kijkje nemen?

Kijk voor meer informatie en de menukaart via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer lekkere restauranttips met kids in en rondom Nijmegen in onze categorie Uit eten!

Yoghurt Barn Nijmegen

Lange Hezelstraat 13
6511 CA Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele prijzen via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

De scholen zijn weer begonnen! Heb je zin om op de vrije middagen of in het weekend er lekker op uit te gaan met je gezin? Bekijk de toffe tips in onze eropuit rubriek!

Naar de eropuit tips