Boscafé Zweef InnTerug naar het overzicht

Zweefvliegtuigen kijken en iets lekkers eten en drinken bij dit leuke boscafé in Malden!
Het gezellige en mooi gelegen Boscafé de Zweef Inn is gelegen op een unieke locatie aan het zweefvliegveld van de Nijmeegse Aeroclub. Omgeven door bos, maar toch met een kilometers ver uitzicht.

Naast een gezellig binnencafé zit je op het terras met picknickbanken en loungebanken gedurende het hele jaar heerlijk, met in de zomer genoeg activiteit van stijgende en landende zweefvliegtuigen. Wedden dat je kinderen niet uitgekeken raken? Zo mooi om te zien!

Ook zijn er gezelschapsspelletjes voor het hele gezin, een speeltuintje naast het terras, tafeltennistafel en natuurlijk een kaart met lekkere lunchgerechten, borrelhapjes drankes en meer. Echt een heerlijk plekje als tussenstop voor een fijne wandeling of een fietstochtje in de mooie omgeving. Of gewoon om zomaar even lekker heen te rijden en te genieten van alles wat er te zien is onder het genot van een hapje en drankje.

Meevliegen met een zweefvliegtuig of een klein motorvliegtuig is ook mogelijk.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Check ook eens onze categorie eropuit voor leuke uitjes met kinderen!

Boscafé Zweef Inn

Groesbeekseweg 55a
6581 BJ Malden
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!