icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Huur een kluskratTerug naar het overzicht

Bij Ab Houtcreaties huur je nu een kluskrat voor thuis en maak je de mooiste creaties!
Nu Ab Houtcreaties i.v.m. met de maatregelen rondom het coronavirus geen workshops op hun locatie in de Smeltkroes kunnen geven, hebben ze iets heel tofs bedacht. Je kunt namelijk een Kluskrat voor thuis huren! Hoe gaaf is dat?

Dus alle thuisonderwijzers opgelet! Huur een krat vol machines en tover je huis voor 24 uur om tot technieklokaal.  In de krat zitten o.a. een elektrische figuurzaag, houtdraaibank, accuboor, houtbrander, lijmpistool en toebehoren, veiligheidsbril, hout, schroeven, voorbeeldfoto's, etc. Je kunt gaan houtdraaien, zagen, branden, schuren, boren en schroeven.

Contactloos wordt de gereinigde krat tussen 9:00 en 11:00 bij de voordeur gezet en wordt deze de volgende dag weer opgehaald. Op de website van Ab Houtcreaties staan videoinstructies om je een beetje op weg te helpen.

Tip: om een kluskrat te reserveren, stuur een appje met je adresgegevens en datum naar 06-22512165 (Anke) of vult het contactformulier op de website in.

Klik voor meer info over de kluskrat en instructievideo's op de roze websitebutton.

We hebben n

Ab Houtcreaties

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen
Prijs € 45 voor 24 uur; klik voor alle tarieven door naar de site. (Tarieven zijn voor levering binnen Nijmegen) Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Nu een vakantie in het buitenland komende zomer misschien niet mogelijk is, ben je wellicht op zoek naar leuke overnachtingsadressen voor een weekendje weg óf langere vakantie in Nederland!

Kijk op Kidsproofvakantie.nl