Vakantie vol Tivoli pret!Terug naar het overzicht

zondag 4 september
In de zomervakantie is Amusementspark Tivoli dagelijks open! Geniet van alle attracties en entertainment!
In Amusementspark Tivoli kun je deze zomervakantie dagelijks genieten van alle coole attracties en speeltoestellen. Tivoli is al meer dan 60 jaar het leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar. Maar ook voor papa, mama, opa en oma zijn er meer dan genoeg attracties en activiteiten om samen van te genieten.

Wat dacht je van een ritje in de achtbaan of gezellig een potje midgetgolf? In het pretpark vind je ruim voldoende horecapunten en terrasjes waar je lekker kunt genieten van alles wat dit pretpark te bieden heeft voor jong en oud.

Zomerentertainment

In de zomervakantie is er t/m 22 juli elk weekend leuk entertainment in het pretpark. Van een Meet & Greet met Tiffi en Toffi tot een gave glitter tattoo of mooie hair feather. Van 23 juli t/m 28 augustus is er dagelijks entertainment met uitzondering van de dinsdag en donderdag. Op deze 2 dagen pakt het pretpark extra uit met Tivoli’s Toverdagen.

Wil je ook een gezellig dagje in Tivoli beleven? Kijk dan voor meer info op de website via de roze button!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids!

Amusementspark Tivoli

Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal
Openingstijden Dagelijks geopend in de zomervakantie Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site: online tickets met korting. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Kruip in het Afrika Museum in de zomervakantie in de huid van kunstenaar Nilton Moreira da Silva, laat je inspireren door de verhalen van Nilton en doe mee aan de creatieve workshops. Van een sieraad van waxprint tot een krachtarmband maken.

Creatieve workshops