Kletskoppen FestivalTerug naar het overzicht

zondag 22 mei
Leer hoe taal werkt met leuke taalspelletjes en demonstraties in Bibliotheek de Mariënburg!
Op zondag 22 mei is er een nieuwe editie van het Kletskoppen Kindertaalfestival in Bibliotheek De Mariënburg. Taalonderzoekers van de Radboud Universiteit en het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek laten je daar op een verrassende manier kennismaken met de bijzondere wereld van taal en taalonderzoek.

Kletskoppen is een dag vol interactieve taalspelletjes, optredens en workshops voor kinderen van 2 tot 12 jaar en hun (groot)ouders. Zo kun je draaien aan het Talenrad van Fortuin, een speurtocht doen met geheimtaal, zelf nieuwe woorden maken of een potje Ren je rot! spelen. Het festival wordt geopend met de muzikale voorstelling-met-poppen Coco kan het! en er zijn optredens van de bekende kinderboekenschrijvers Hans en Monique Hagen.

En aan het eind van de middag kun je zelf meeschrijven aan het Grote Kletskoppenlied, onder leiding van wereldrecordhouder liedjesschrijven Collin Hoeve!

Voor meer informatie over het Kletskoppen Festival, klik je op de roze button. 

Iets te vieren? Kijk dan ook eens op onze kinderfeestjespagina!

Kletskoppen Kindertaalfestival

Mariënburg 29
6511 PS Nijmegen
Openingstijden Zondag 22 mei van 09:30 tot 16:30 uur Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste vakantiekampen!

De leukste vakantiekampen!

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Welk kamp past het beste bij jouw zoon of dochter?

Bekijk onze tips!