Voor alle speurneuzenTerug naar het overzicht

zondag 30 januari
Een wandel- of autospeurtocht van De Pannekoekenbakker Slijk-Ewijk is een superleuk coronaproof uitje!
Je kunt weer op pad met een gratis speur-, puzzel- en alfabettocht (wandeltocht 'het Mysterie van Boer Hage')! Vanaf 12.00 uur kun je bij Pannekoekenbakker Slijk-Ewijk de speurtocht ophalen.

De wandeling met opdrachten duurt ongeveer 1,5 uur. Met het nodige zoekwerk en kennis van het alfabet gaan jullie samen speuren. Je wandelt langs het water naar recreatieterrein Slijk-Ewijk en speeleiland Zandziebar. Bij terugkomst krijgen alle kinderen, als de uitkomst gevonden is, Smulmuntjes om een leuk cadeau in onze speelgoedwinkel te kopen. Heb je ook zin in een lekkere wandeling langs het water? Haal dan deze speurtocht op en ga op pad!

Pannekoekenbakker Slijk-Ewijk heeft ook een mooie autorit uitgezet van ongeveer 2,5 uur met puzzels en opdrachten voor onderweg. Voor de kinderen is er een speciale autobingo voor tijdens de route. Voor onderweg zijn er lekkernijen om mee te nemen en van te genieten. Deze is te bestellen in een combi-deal!

Klik voor meer info door naar de site.

Like onze Facebookpagina voor nog meer leuke coronaproof tips.

De Pannekoekenbakker Slijk-Ewijk

Valburgsestraat 22
6677 PC Slijk-Ewijk
Openingstijden Klik voor openingstijden door naar de site. Tot 16.00 uur af te halen. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheken

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheken

Van 26 januari t/m 5 februari is het weer tijd voor de Nationale Voorleesdagen! Bij de Bibliotheek Gelderland Zuid hebben ze weer een onwijs leuk programma gemaakt. We hebben de leukste activiteiten op een rijtje gezet.

Naar de activiteiten