Hoogwater escapetochtTerug naar het overzicht

zaterdag 29 januari
Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd organiseert de Hoogwater Escapetocht vanuit de auto!
Ben jij gek op escapegames? Dan is de Hoogwater Escapetocht Family van Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd een aanrader. Ga terug in de tijd naar 30 januari 1995 waar het water zo hoog staat dat bij een dijkdoorbraak diverse dorpen in het land van Maas & Waal meters onder water komen te staan. Mensen en dieren moeten uit voorzorg evacueren.

De Evacueer de dieren tocht (kindertocht) is superleuk voor het hele gezin (kinderen tot 12 jaar). De tocht duurt minimaal 3 uur, maar als je tussendoor op de uiterwaarden en bij de speeltuinen lekker wilt spelen kan het een dagvullend uitje worden. Geef via de mail door welke dag je wilt boeken. Uiterste starttijd is 13:30 uur. Have fun!

Tip: je kunt er een lunchpakket bijboeken. En heb je na afloop geen zin om thuis te koken? Dan kun je hier ook eten voor achteraf bestellen, zoals soep, oven- en frituurgerechten!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

In onze blogs delen we onze favoriete uitjes en adressen in en om Nijmegen: handige lijstjes, ervaringen en leuke creatieve tips.

Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd

Maasbandijk 10
6606 KB Niftrik/Wijchen
Openingstijden Klik voor actuele data door naar de site. Prijs €12,50 per auto Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheken

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheken

Van 26 januari t/m 5 februari is het weer tijd voor de Nationale Voorleesdagen! Bij de Bibliotheek Gelderland Zuid hebben ze weer een onwijs leuk programma gemaakt. We hebben de leukste activiteiten op een rijtje gezet.

Naar de activiteiten