OERRR kinderspeurtochtTerug naar het overzicht

zondag 28 februari
Wil je lekker met de kinderen de natuur in? Doe de leuke speurtocht in Heumensoord!
Ga samen met OERRR van Natuurmonumenten op zoek naar de lievelingsdieren van de boswachter? Een unieke speurtocht van twee kilometer door het bos van Heumensoord. Én aan het einde een verrassing van de boswachter.

Je loopt deze tocht helemaal coronaproof met je eigen gezin. Van de boswachter krijg je bij de start een speurkaart mee. Hiermee kun je op zoek gaan naar de lievelingsdieren van de boswachter. Onderweg kom je langs de zandkuil waar je heerlijk kunt spelen. En helemaal leuk, kinderen van OERRR mogen gratis mee doen.

Koop van tevoren online een kaartje. Per gereserveerd kaartje is er een presentje. Je kiest uit een tijdvak waarin je wilt beginnen. Je mag er dan zolang over doen als je wilt.

De speurtocht is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar. En uiteraard kunnen kinderen alleen deelnemen onder begeleiding van een betalende ouder of volwassene. Een kaartje reserveren is verplicht. Het startpunt is de Beukenlaan in Nijmegen, de hoofdingang van Heumensoord.

Klik voor meer info en aanmelden op de roze websitebutton.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van nog meer leuke tips voor ouders en kids.

Natuurgebied Heumensoord Natuurmonumenten

Beukenlaan
Nijmegen
Openingstijden 21, 24, 27 en 28 februari; je kunt starten tussen 13.30 en 15.30 uur. Prijs Gratis voor leden van OERRR en € 4 voor niet-leden OERRR/Natuurmonumenten Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemd van je live talkshow 6+

Hemd van je live talkshow 6+

Lindenberg Cultuurhuis presenteert dé online talkshow voor kinderen met absurdistische sketches en typetjes. Met talkshowhost Marei en televisiekok Chef Koek bespreek je het nieuws van de week in 20 minuutjes. Dat wordt lachen! Een superleuke voorstelling van De Hete Brij!

Reserveer online je ticket!