LTTRS (4+)Terug naar het overzicht

woensdag 18 mei
Een grappige, meeslepende voorstelling over (samen) lezen en nieuwe woorden leren bij Schouwburg Cuijk.

Lot houdt van voorlezen en van woorden, maar haar papa Loetje niet. Als Lot papa vraagt om voor te lezen, heeft hij altijd weer een smoes paraat. Zijn bril is kapot. Zijn teen doet pijn. Of er zit een hongerig zwijn in zijn buik.  
 
Gelukkig heeft Lot haar knuffel, de zeedraak. Die geeft haar elke ochtend een woord van de dag. Woorden als koppig of doorzetten. Maar dan moet Zeedraak terug naar zee. Als afscheidscadeau geeft ze Lot en Loetje een boek. Nu is de beurt aan papa. Toch? 
 
‘LTTRS’ is een grappige, meeslepende voorstelling vol livemuziek die kinderen en hun opvoeders enthousiast maakt over (samen) lezen en nieuwe woorden leren. Leuk voor kinderen én hun ouders! 

Deze leuke voorstelling is te zien op woensdag 18 mei bij Schouwburg Cuijk. Meer weten of kaartjes reserveren? Klik dan op de roze button! 

Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62
5431 DL Cuijk
Openingstijden Woensdag 18 mei om 15:00 Prijs €15,50 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste vakantiekampen!

De leukste vakantiekampen!

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Welk kamp past het beste bij jouw zoon of dochter?

Bekijk onze tips!