Mijs met de zwavelstokjesTerug naar het overzicht

zondag 26 maart
Een muzikale familievoorstelling waarin film, dans, droom en werkelijkheid via livemuziek samen komen!

Familievoorstelling 

Op zoek naar een leuke voorstelling voor de hele familie? Kom naar de voorstelling Mijs met de zwavelstokjes. Mijs kan niet naar huis, want ze moet eerst zwavelstokjes verkopen. Alleen niemand ziet haar staan... Iedereen is druk met zijn eigen leven. Op dit soort momenten mist ze opa het meeste. Stel je woont ergens waar alle mensen ruzie maken en niemand naar je omkijkt, wat doe je dan? Ga je ergens ander wonen? Ontdek wat Mijs gaat doen in deze mooie wintervoorstelling waarin film, dans, droom en werkelijkheid aan de hand van livemuziek, in elkaar overvloeien!

Voor kinderen vanaf 6 jaar

Dit is een leuke familievoorstelling met kids vanaf 6 jaar. Ben jij benieuwd welk avontuur Mijs aangaat met haar zwaluwstokjes? 
Wil je alvast een voorproefje? Bekijk de trailer!Wil je alvast verzekerd zijn van een plekje? Klik op de roze button om jullie tickets te reserveren!

Ben je op zoek naar een sportclubje voor je kids in Nijmegen en omgeving? Neem een kijkje op onze pagina Clubjes en ontdek het aanbod!

Stadsschouwburg Nijmegen Vereeniging

Keizer Karelplein 32h
6511 NH Nijmegen
Openingstijden 26 maart. Kijk op de website voor de actuele tijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs