icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1

Wereldse activiteiten thuisTerug naar het overzicht

woensdag 10 februari
Het Afrika Museum heeft leuke wereldse activiteiten voor thuis. Knutsel je gezellig mee?
Ga thuis aan de slag met de wereldse activiteiten voor thuis van het Afrika Museum! Van een werelds gerecht tot wereldse spelletjes, van origami tot het bedenken van je eigen feest.

Knip samen een symbolische familiehanger
Voor veel mensen is het belangrijk om hun familiegeschiedenis te kennen. Dat je weet waar je vandaan komt en wie je voorouders zijn. Hoe goed ken jij je familiegeschiedenis? Print de plaat uit op de website op A3 of A4 papier, zorg dat het dubbelzijdig en in kleur wordt geprint. En dan kun je aan de slag! In de bouwplaat zitten vragen verwerkt over jouw familie en waar je vandaan komt, die je samen beantwoordt. Daarna kun je de onderdelen knippen en de hanger in elkaar zetten. Veel plezier!

Maak samen een nieuw feest
Denk na over een bijzonder verhaal of een moment dat jullie samen hebben meegemaakt. Dat kan vrolijk, grappig of verdrietig zijn. Schrijf het verhaal of moment op, dit is de basis voor jullie feest.

Maak je eigen geluksdraak
Wat betekent een draak voor jou? Niet iedereen denkt hetzelfde over draken. In China geloven mensen dat draken geluk brengen. Ze zijn de heersers over regen, donder en bliksem en zorgen zo voor vruchtbaarheid.

Dit is een greep uit alle activiteiten die er te doen zijn. Neem een kijkje op de website voor het complete overzicht. Jij hoeft je in ieder geval niet te vervelen!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Op onze Blogpagina vind je meer leuke tips en inspiratie voor thuis!

Afrika Museum

Postweg 6
6571 CS Berg en Dal
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x winterse omdenkuitjes

8x winterse omdenkuitjes

In deze nieuwe lockdown zijn een heleboel favoriete winteruitjes helaas niet meer mogelijk. Of toch wel? We hebben weer even flink omgedacht en dan kom je echt tot leuke ideeën! Deze 8 winterse gezinsuitjes doe je gewoon lekker samen thuis.

Even winters omdenken