Wereldse activiteiten thuisTerug naar het overzicht

zaterdag 29 januari
Het Afrika Museum heeft leuke wereldse activiteiten voor thuis. Knutsel je gezellig mee?

Ga thuis aan de slag met de wereldse activiteiten voor thuis van het Afrika Museum! Lekker lezen, koken of knutselen met deze tips van het Afrika Museum (maar ook van het Tropenmuseum, Wereldmuseum en Museum Volkenkunde). Genoeg om te doen vanuit huis.

Knutselen met de kids
Maak samen een kerstpiñata of mooie hanger voor in de kerstboom! Ga lekker creatief aan de slag met allerlei leuke knutseltips!

Ontdek de Deshima Experience
Ken je de Deshima Experience al? Met deze web-based applicatie komt het unieke Japanse kamerscherm uit onze collectie tot leven. Ontdek de interessante verhalen in het scherm én zet het 3D neer in je eigen woonkamer!

Lekker koken met Foodstories
Houden jullie van koken? Bekijk dan de Foodstories. Heerlijke recepten die de koks van het Wereldmuseum met jullie delen.

Dit is een greep uit alle activiteiten die er te doen zijn. Neem een kijkje op de website voor het complete overzicht. Jij hoeft je in ieder geval niet te vervelen!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Op onze Blogpagina vind je meer leuke tips en inspiratie voor thuis!

Afrika Museum

Postweg 6
6571 CS Berg en Dal
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheken

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheken

Van 26 januari t/m 5 februari is het weer tijd voor de Nationale Voorleesdagen! Bij de Bibliotheek Gelderland Zuid hebben ze weer een onwijs leuk programma gemaakt. We hebben de leukste activiteiten op een rijtje gezet.

Naar de activiteiten