Cybercrime familiefestivalTerug naar het overzicht

zaterdag 15 juni
Leuk en leerzaam uitje voor kids en ouders, leer alles over gamen, programmeren en veiligheid!

Cybercrime familiefestival & Hackshield huldiging

Op zaterdag 15 juni 2024 is er iets bijzonders te beleven in Bibliotheek Mariënburg! Van 13:30 tot 16:00 uur kun je samen met je gezin deelnemen aan het Cybercrime Familiefestival. Dit evenement is perfect voor kinderen van 9 tot 12 jaar die houden van gamen, willen leren programmeren of nieuwsgierig zijn naar het werk.

Een van de hoogtepunten van de middag is de huldiging van de beste Nijmeegse Cyber Agents van de online game Hackshield. Heb je Hackshield al gespeeld? In deze spannende game word je een Cyber Agent en help je de politie en gemeente om internetcriminelen op te sporen. De burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls, zal om 14:45 uur de top drie Cyber Agents huldigen en cadeautjes uitreiken aan alle spelers.

Daarnaast is er om 14:00 uur een familiecollege waar een ethisch hacker en een wijkagent vertellen over hun werk en tips geven voor veilig internetgebruik.

Kom jij ook langs? Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een leuke kinderwinkel? Neem een kijkje op onze pagina Kinderwinkels.

Bibliotheek Marienburg

Mariënburg 29
6511 PS Nijmegen
Openingstijden 15 juni van 13.30 tot 16.00 uur. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips