DIY Sinterklaas cakeTerug naar het overzicht

zondag 29 november
Maak samen met de kinderen een prachtige Sinterklaas cake met de pakketten van Cheffi's Pastries.
Wat is Sinterklaas zonder lekkernijen erbij? Cheffi's Pastries heeft speciaal voor Sinterklaas DIY pakketten samengesteld, zodat je thuis met de kinderen iets lekkers kunt maken voor het heerlijke avondje. Dus maak die warme chocomel klaar en klop de slagroom op en ga zelf aan de slag om een prachtige creatie te maken. Het is een superleuke activiteit om met de kinderen te doen of om zelf je eigen technieken te oefenen.

Wat zit er allemaal in?
DIY met gebakken cake: vers gebakken cake met speculaas kruiden (4 à 6 personen) spuitzak met echte Cheffi's botercrème zak met sprinkles en minipepernoten strooigoed gouden Sint staf (8 cm) mini chocolade letters alles zorgvuldig ingepakt in een Sintgeschenk doos.
DIY met ingrediënten: mix voor cake + recept (4 à 6 personen) mix voor botercrème + recept spuitzak voor de botercrème zak met sprinkles en minipepernoten strooigoed gouden Sint staf (8 cm) mini chocolade letters alles zorgvuldig ingepakt in een Sintgeschenk doos.

Tip: je kunt het pakket op afspraak ophalen of versturen.

Klik voor meer info door via de roze websitebutton.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van nog meer leuke Sinterklaastips.

Cheffi's Pastries

Symfoniestraat 89
6544 TC Nijmegen
Prijs € 37,50 (DIY met gebakken cake)
€ 29,95 (DIY met ingrediënten)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Sinterklaas tips

Leuke Sinterklaas tips

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer aan in Nederland. Check ons blogoverzicht voor leuke sinterklaas activiteiten, cadeautjes en meer!

Sinterklaas activiteiten, cadeautjes en meer