Voorleesdagen in de biebTerug naar het overzicht

woensdag 22 januari - zaterdag 1 februari

de Bibliotheek Gelderland Zuid

Diverse vestigingen
Nijmegen
Openingstijden Woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari 2019 Prijs Sommige activiteiten zijn gratis; voor andere activiteiten betaal je een bepaald bedrag.
Van 22 jan. t/m 1 febr. zijn De Nationale Voorleesdagen met heel veel leuke activiteiten in de biebs!
Woensdag 22 januari starten de Nationale Voorleesdagen 2020 bij de Bibliotheek Gelderland Zuid. Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen.

Daarom kun je tussen 22 januari en 1 februari in diverse vestigingen leuke vertelactiviteiten bijwonen. Kom jij ook?

De activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen staan vooral in het teken van het prentenboek van het jaar 2020: Moppereend. In Nijmegen kunnen kinderen in Bibliotheek De Mariënburg deze dagen extra vaak naar voorlezers komen luisteren.

Poppentheater De Kletskous speelt op 26 januari in Bibliotheek De Mariënburg drie keer de voorstelling ‘Eend is boos’ voor kinderen vanaf 2 jaar.

Ook zijn er een aantal leuke peuter- en kleutervoorstellingen in de gemeenten rondom Nijmegen. In Bibliotheek Beek-Ubbergen kun je op 25 januari naar ‘Eendje heeft het koud’ door Poppentheater Tingeling en op 29 januari zie je deze voorstelling in Bibliotheek Malden. Op 1 februari is Ruth Bakker met ‘Loet en Moppereend’ in Bibliotheek Elst en op 31 januari is 'Moppereend' door ZieZus in Bibliotheek Lent-De Ster.

Op 27 januari is er een leuke workshop van musicalactrice Anne van den Beuken in Bibliotheek Zetten. Op 22 januari spelen Pat en Pet de vrolijke voorstelling 'Moppereend' in Bibliotheek Huissen.

Wil je zeker zijn van een plaats voor jou en je kind? Reserveer dan op tijd je kaartjes.

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis én zonder inschrijfkosten lid worden van de Bibliotheek Gelderland Zuid.

Schrijf je je in tijdens de Nationale Voorleesdagen en ben je 6 jaar of jonger? Dan krijg je in de bibliotheek het vingerpopje van Moppereend cadeau.

Klik voor meer info op de roze button.

Kijk ook eens in de eropuit rubriek voor andere leuke uitjes met kinderen.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs