icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1

Super Lockdown ChallengeTerug naar het overzicht

maandag 18 januari
Vervelen tijdens de lockdown? Dat is niet nodig! De Biebboys hebben een superleuke challenge!
Verveel jij je ook helemaal te pletter tijdens deze lockdown? Geen zorgen: de BiebBoys hebben namelijk een Super Lockdown Challenge voor je bedacht met vette prijzen!

Tijdens de eerste lockdown in het voorjaar van 2020 hebben BiebBoys Joran en Kees van de Bibliotheek Gelderland Zuid in totaal 31 video’s gemaakt. Hierin dagen ze kinderen uit om een challenge te doen, zoals een cool leesfort bouwen of een stripverhaal maken.

Ze hebben nu hun zes favoriete afleveringen uitgekozen en hierin geheime aanwijzingen verstopt. Alle aanwijzingen vormen samen een codewoord. Kraak de code en maak kans op een supervet BiebBoys-pakket! Ga jij de uitdaging aan?

De filmpjes zijn geschikt voor de midden- en bovenbouw. Je bent ongeveer 30 minuten per challenge bezig.

Tussen 4 januari en 19 januari vind je de filmpjes op de website via de roze button!

Heb je het codewoord gevonden? Stuur je oplossing vanaf 19 januari op naar biebboys@obgz.nl. Je maakt dan kans op supervette BiebBoys-prijzen. En natuurlijk zijn de BiebBoys ook heel benieuwd naar wat jij van de challenges hebt gemaakt! Stuur dus vooral ook de foto’s en filmpjes van jouw gemaakte opdrachten op. Een compilatie van de inzendingen deelt de bieb via Facebook, Instagram en TikTok.

de Bibliotheek Gelderland Zuid

Marienburg 29
6511 PS Nijmegen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x winterse omdenkuitjes

8x winterse omdenkuitjes

In deze nieuwe lockdown zijn een heleboel favoriete winteruitjes helaas niet meer mogelijk. Of toch wel? We hebben weer even flink omgedacht en dan kom je echt tot leuke ideeën! Deze 8 winterse gezinsuitjes doe je gewoon lekker samen thuis.

Even winters omdenken