Co's speurtochtTerug naar het overzicht

zondag 28 februari
Een leuke coronaproof activiteit met je gezin is deze speurtocht van De Pannekoekenbakker Plasmolen!
Help jij Co mee om de code op te lossen? Deze speurtocht kun je gratis afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 16.00 uur bij De Pannekoekenbakker Plasmolen. Lukt het jou om de code op te lossen dan krijg je een leuke prijs!

Er zijn 2 routes beschikbaar: 3,2 kilometer 5,0 kilometer (een beetje rekenen en iets meer puzzelen). Halverwege de route loop je langs Het Golfhuisje. Zij zijn zondag 21 februari open. Je kan tijdens de speurtocht of daarna ook nog een potje golfen.

Je hoeft je niet aan te melden. De speurtocht is geschikt voor alle leeftijden. Wel is alfabet kennis, lezen en schrijven noodzakelijk. Honden zijn langs de hele route toegestaan. Een gedeelte wel aangelijnd.

Voor of na de speurtocht lekkere trek? Ze serveren buiten poffertjes, wafels, warme dranken en frisdranken.

Klik voor meer info door via de roze website button.

Bekijk ons blogoverzicht voor nog meer leuke coronaproof tips.

De Pannekoekenbakker Plasmolen

Witteweg 8
6586 AE Plasmolen
Openingstijden Vrijdag, zaterdag, zondag van 11.00 t/m 16.00 uur Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemd van je live talkshow 6+

Hemd van je live talkshow 6+

Lindenberg Cultuurhuis presenteert dé online talkshow voor kinderen met absurdistische sketches en typetjes. Met talkshowhost Marei en televisiekok Chef Koek bespreek je het nieuws van de week in 20 minuutjes. Dat wordt lachen! Een superleuke voorstelling van De Hete Brij!

Reserveer online je ticket!