Toedan & WatnouTerug naar het overzicht

dinsdag 16 augustus
Kom je ook naar deze muzikale vertelvoorstelling van Theater de Rode Maan in de tuin van Kasteel Hernen?
Op dinsdag 2 en 16 augustus speelt Theater de Rode Maan de muzikale vertelvoorstelling Toedan en Watnou in de tuin van kasteel Hernen

Over de voorstelling

Maya is een meisje met veel fantasie. Teveel vinden sommige kinderen. Ze vinden haar stom, raar en hebben dan ook liever niet dat ze meespeelt. Op een dag is Maya verdwenen. Niemand weet waar ze is behalve een jongen: ze is opgegaan in haar fantasiewereld: in het Land van Allemaal niet Waar.

Over de maker


Hannafloor schrijft haar verhalen zelf en componeert haar eigen muziek. Ze heeft hier jaren lange ervaring mee. Haar voorstellingen zijn steeds weer verrassend en vernieuwend. Een groot plezier om naar te kijken en luisteren.

Ook kan je deze week een speurtocht door het kasteel doen en leer en ontdek je van alles over dieren van vroeger en nu.

Klik op de roze websitebutton voor meer info.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Kasteel Hernen

Dorpsstraat 40
6616 AH Hernen
Openingstijden 2 augustus (13.30 en 15.00 uur) Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Kruip in het Afrika Museum in de zomervakantie in de huid van kunstenaar Nilton Moreira da Silva, laat je inspireren door de verhalen van Nilton en doe mee aan de creatieve workshops. Van een sieraad van waxprint tot een krachtarmband maken.

Creatieve workshops