Wie JIJ dAn wel niet bentTerug naar het overzicht

zondag 27 november
Deze voorstelling neemt je op humoristische wijze mee in de wereld van filosofie!

Voorstelling Wie JIJ dAn wel niet bent

Neem op een leuke manier een kijkje in de wereld van filosofie door deze voorstelling.  In een ontregelend uurtje waar de kids gaan denken over de vraag: kun je kiezen wie je bent, of ben je gewoon wie je bent? Benieuwd hoe dit precies zit? Kom erachter tijdens deze leuke en leerzame voorstelling.

Sosha Duysker, bekend als presentator van televisieprogramma’s als Het Klokhuis en De Buitendienst, heet je welkom bij de landelijke theatertour van prinses Amalia, die zich voorstelt aan het Nederlandse volk. In de hoek staat een serieuze beveiliger. De bloemen staan klaar en de loper ligt uit. Maar wat begint als een recht-toe-recht-aan-lezing over een koninklijk leven, verandert in een bonte estafette van persoonsverwisselingen.

Voor kinderen vanaf 10 jaar

De voorstelling is op 27 november en is leuk voor kids vanaf 10 jaar. Aanvang is om 15:00 uur. Wil jij deze voorstelling vol met humor en filosofie niet missen? Reserveer alvast jullie tickets online via de roze button. Kom je ook langs?

Ben je op zoek naar een sportclubje voor je kinderen in Nijmegen en omgeving? Neem een kijkje op onze pagina Clubjes.

Lindenberg Cultuurhuis

Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen
Openingstijden Zondag 27 november om 15:00 uur. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x mooie familievoorstellingen en familieshows

16x mooie familievoorstellingen en familieshows

Theater, film én circus. Onze uitagenda's staan bomvol mooie kinder- en familievoorstellingen. Ook hartstikke leuk om als sint- of kerstcadeau te geven.

Naar de 16 tips