icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Doe een donkerbeleving!Terug naar het overzicht

zondag 29 augustus
Een donkerbeleving en leuke activiteiten op het Doe-Plein. In muZIEum is er van alles te doen deze zomer!
In muZIEum is er in de zomervakantie van alles te beleven voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. Het hele jaar staat het thema liefde centraal. Er is een gloednieuwe donkerbeleving “Op citytrip met … “ waar bezoekers op reis gaan naar de stad van de liefde, Parijs. En de liefde staat niet alleen centraal tijdens de donkerbeleving.

Overal in het muZIEum word je ondergedompeld in dit thema. Zo ook op het Doe-Plein. Schrijf geheime liefdesbrieven net als Romeo en Julia, maar dan natuurlijk met een muZIEumtintje: in braille. Kom letterlijk in aanraking met de beelden van kunstnaar Marleen de Man, waar de liefde van af spat. Of stel je smaakpapillen op de proef met de chocoladeproeverij: welke smaak verovert jouw hart?

Wil je meer weten over het muZIEum en een donkerbeleving boeken? Klik dan op de roze button. 

Iets te vieren? Kijk dan ook eens op onze kinderfeestjespagina!

muZIEum

Ziekerstraat 6B
6511 LH Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door via de roze button. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

18x zomeruitjes in NL

18x zomeruitjes in NL

Vier de zomer in Nederland: met de boot naar het museum, in een mini-jeep rijden en oefenen voor de SKATE4daagse. Hoe tof! Speciaal voor de zomervakantie delen we komende weken op Kidsproof.nl de leukste uitjes uit héél Nederland.

Hier alvast een voorproefje!