Doe een donkerbelevingTerug naar het overzicht

vrijdag 2 september
Vier vakantie in het muZIEum. Ga op donkerbeleving of of doe een chocoladeproeverij!

Vier van 9 juli tot en met 4 september 2022 de zomer in muZIEum. De blinde en slechtziende gidsen staan voor je klaar om jou een onvergetelijke beleving te geven!

Ontdek de donkerbelevingen - 8+
Hoe is het om helemaal niets te kunnen zien? Dat beleef je zelf in onze donkerbeleving door te horen, ruiken en voelen. Je leest het goed, want je ziet helemaal niets. Natuurlijk ga je niet alleen op pad, maar word je begeleid door een blinde of slechtziende gids. Ontdek wat allemaal wél kan als je niets ziet en ga in gesprek met de gids over het leven zonder zicht.

Ga slechtziend op pad in de zonnige buitenlucht - 13+
Liever naar buiten? Ga op expeditie en stap voor even in de schoenen van iemand die slechtziend is. Lukt het jou om obstakels op straat te ontwijken of de weg te vinden naar je favoriete restaurant? Ontdek het tijdens deze buitenbeleving met een ervaringsdeskundige gids.

Maak je bezoek compleet
Maak je bezoek aan muZIEum compleet met een van de vele arrangementen. Bijvoorbeeld met de Chocoladeproeverij of de teamopdracht Onzichtbaar inzicht.

Voor meer informatie over het zomerprogramma bij muZIEum, klik je op de roze button. 

Kijk voor nog meer leuke zomervakantie uitjes ook eens op onze eropuit-pagina!

muZIEum

Ziekerstraat 6B
6511 LH Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele data en tijden door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Kruip in het Afrika Museum in de zomervakantie in de huid van kunstenaar Nilton Moreira da Silva, laat je inspireren door de verhalen van Nilton en doe mee aan de creatieve workshops. Van een sieraad van waxprint tot een krachtarmband maken.

Creatieve workshops