icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Romeinse zomerTerug naar het overzicht

zondag 29 augustus
Beleef deze zomer de échte Romeinse sfeer bij Museumpark Orientalis. Mét leuke kinderactiviteiten!

Deze zomer kun je de échte Romeinse sfeer beleven wanneer de Romeinse straat tot leven komt in Museumpark Orientalis. Gedurende de Romeinse zomer worden er op verschillende data diverse activiteiten georganiseerd. In juli en augustus en de eerste week van september zijn er op diverse data leuke kinderactiviteiten: Kindertheater Bomba op zoek naar de druïde (elke woensdag), Koken met de pretkok en een lieveling maken!

Zo is er op 7 en 8 augustus het Laat Romeins Weekend, waar bezoekers van dichtbij kunnen ervaren hoe het leven in de laatste jaren van het Romeinse rijk was. 

Op 21 en 22 augsutus is het Romeins Foodfestival. Laat hier je smaakpapillen de vrije loop en geniet van de proeverijen die de Romeinse koks samenstellen. 

Wil je meer weten over alle activiteiten tijdens de Romeinse zomer? Klik dan op de roze button. 

Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Museumpark Orientalis

Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting, Nijmegen
Openingstijden Check voor de actuele openingstijden de website via de roze button. Prijs Check voor de actuele tarieven de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

18x zomeruitjes in NL

18x zomeruitjes in NL

Vier de zomer in Nederland: met de boot naar het museum, in een mini-jeep rijden en oefenen voor de SKATE4daagse. Hoe tof! Speciaal voor de zomervakantie delen we komende weken op Kidsproof.nl de leukste uitjes uit héél Nederland.

Hier alvast een voorproefje!