Voorjaarsvakantie bij PathéTerug naar het overzicht

zondag 18 februari
Déze populaire films zijn deze vakantie te zien bij Pathé. En: Ken jij de X-Cube al?

Game On |6+

Issam heeft één droom: pro-gamer worden. Op een onverwacht moment krijgt hij die kans, maar er hangt veel van af! Lukt het hem de wereld te redden van kwaadaardige AI?

Beestenboel aan boord |6+

Een spannend verhaal waarin samenwerking en muziek als wapens dienen tegen de grotere dieren die de dienst uitmaken. Vrolijke film voor jonge ontdekkingsreizigers!


De legende van de familie Vos |AL

Teun die werkt in de Efteling krijgt de opdracht om Jamie, de dochter van parkdirecteur Indra, op sleeptouw te nemen. Samen raken de twee in aanraking met een mysterie. 


Fien & Teun: Circus op de boerderij |AL

Vier het allerleukste verrassingsfeest samen met Fien, Teun & alle dierenvriendjes in hun nieuwe bioscoopfilm! 


Gewoon Super |AL

Het leven van de 11-jarige game liefhebber Hedwig staat op zijn kop wanneer ze veel eerder dan verwacht haar vader moet gaan vervangen als de superheld van de stad


Extra Tip: De unieke X-Cube

In de X-Cube kan je diverse experiences spelen met 2-6 personen. Ideaal voor kinderfeestjes, maar ook als gezinsuitje! De X-Cube is een ruimte van 4x4m, gevuld met technische snufjes, zoals een immens touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een vet geluidsysteem. Klik door naar de site voor meer info!

Pathe bioscoop


Openingstijden Check de website van Pathé voor de actuele speeltijden. Prijs Een voordelig kinderticket koop je vanaf €7,50. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips