Hart op WegTerug naar het overzicht

Heb je een hooggevoelig kind? Praktijk Hart op Weg biedt zowel individuele als groepsbegeleiding.
Sjoukje Pattipeiluhu-Blokhuis begeleidt in haar praktijk Hart op Weg als psycholoog hooggevoelige kinderen en volwassenen. Ze is gespecialiseerd in mensen die naast hun hooggevoeligheid een diagnose hebben gekregen zoals ADD, ADHD, moeilijk lerend/licht verstandelijk beperkt, persoonlijkheidsproblematiek, verslaving, NAH, stotteren of andere psychische, gedrags- of ontwikkelingsproblemen.

Ze kan de behandeling en begeleiding van hooggevoeligheid zo nodig hierop aanpassen en het een van het ander onderscheiden. Maar ook zonder aanvullende diagnoses ben je uiteraard van harte welkom.

Na een eerste kennismaking vindt een intake plaats waarvoor een intakeformulier en een HSP-test ingevuld wordt. Vervolgens wordt een analyse gemaakt van de hooggevoeligheid. Wat gaat al goed en waar loopt je kind nog tegenaan. Waar liggen kwaliteiten op dit gebied? Daarna formuleer je samen doelen die je in het traject wilt bereiken. Vervolgens ga je aan de slag door vooral veel te gaan doen en te ervaren. Je kind gaat erachter komen wat hem/haar het beste helpt om goed met zijn hooggevoeligheid om te gaan, zodat het gaat voelen als een mooie eigenschap.

Er is individuele of een groepsbegeleiding mogelijk.

Klik voor alle mogelijkheden en tarieven via de roze button door naar de site.

Kijk ook eens in onze eropuit rubriek voor leuke uitstapjes met kinderen.

Praktijk Hart op Weg

Dillestraat 21
6515 HK Nijmegen
Openingstijden Op afspraak
Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

(Bijna) herfstvakantie! Wat staat de Uitagenda bomvol superleuke herfstuitjes. Ik heb er alvast een aantal voor je op een rijtje gezet. Nu nog even kiezen samen met de kinderen!
Fijne vakantie!

20x herfstvakantie tips