OnderstebovenTerug naar het overzicht

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar is er in de Klif in Nijmegen-Noord Peutergroep Ondersteboven!
Peutergroep Ondersteboven  is onderdeel van kindercentrum Ondersteboven en is gevestigd in voorzieningenhart De Klif. In de Klif zitten ook basisschool De Oversteek, een bibliotheek, jongerencentrum Tandem, De Lindenberg, het consultatiebureau/GGD Nijmegen en diverse sportverenigingen te vinden. Daarnaast vind je hier ook ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Er zijn  twee groepen voor kinderen van twee tot vier jaar (max. 16 kinderen per groep) en pedagogisch personeel werkt volgens de VVE principes. Er wordt veel aandacht besteed aan de taal- en spraakontwikkeling van kinderen.

De peutergroep heeft een eigen ruimte op de tweede verdieping waar de kinderen drie uur per dag komen spelen. Er wordt regelmatig gewerkt met thema's en rondom dat thema worden er dan activiteiten opgezet. Buiten spelen de kinderen op het veilig omheinde dakterras of in de tuin van het kinderdagverblijf op de begane grond. De kinderen gaan wanneer dit mogelijk is elke dag even buiten spelen.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Kijk ook eens in onze Uitagenda voor de leukste uitjes met kinderen in de buurt!  

KION Nijmegen

Kerkenbos 10-02
6546 BA Nijmegen
Openingstijden Klik door naar de site voor actuele openingstijden.
Prijs Klik door naar de site voor actuele tarieven. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL