Kindercoach JacquelineTerug naar het overzicht

Praktijk voor NEI-coaching, training en Reiki in Nijmegen-Noord!
Coaching
Kindercoach en NEI-coach Jacqueline begeleidt kinderen, pubers en volwassenen, als je tijdelijk hulp nodig hebt. Haar praktijk is in Nijmegen-Noord.

NEI helpt in elk soort proces blokkades los te laten waardoor pijn, emoties en vage klachten over gaan of duidelijk minder worden. NEI betekent Neuro Emotionele Integratie en is een krachtige en efficiënte techniek, die jou weer in je kracht kan brengen. Tijdens de NEI-coaching maakt kindercoach Jacqueline ook gebruik van ondersteunende methodieken zoals NLP, EFT, EE, familieopstellingen, Reiki, bloesemremedies en visualisaties.

Boek ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’
Het boek gaat over hoogsensitiviteit, paranormale begaafdheid en hoe je je voordeel ermee kan doen. Het is een positief geschreven boek voor kinderen van 9 tot 16 jaar, ouders, begeleiders, hulpverleners en leerkrachten. Het boek zit boordevol oefeningen, tips en praktijkvoorbeelden van kinderen en jongeren. Het boek is overal te koop voor € 14,95.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Kijk ook eens op onze Facebookpagina en ontvang leuke tips voor ouders en kids.

Kindercoach Jacqueline

Disselstraat 9
6515 DB Nijmegen
Openingstijden Op afspraak
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

De voorjaarsvakantie is dan wel voorbij, maar er zijn zoveel leuke uitjes die je ook op een vrije middag of in het weekend met de kids kunt doen. Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog meer uitjes. Volop keuze!

Naar de eropuit tips