icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Kindertraining Blij Met MijTerug naar het overzicht

Verschillende trainingen en cursussen om als kind lekker in je vel te zitten.
Kindertrainingen Blij Met Mij werkt in een kleine setting om kinderen een individueel toegesneden begeleiding te bieden. Het aanbod varieert van huiswerkbegeleiding tot yoga en trainingen sociale weerbaarheid.

Huiswerkbegeleiding 'aan de keukentafel'
Krijg een steuntje in de rug bij de zelfwerkzaamheid en zelfstandigheid die de overgang van basisschool naar de middelbare school vraagt. De begeleiding richt zich vooral op "leren leren": planning, aanpak gedrag bij verschillende soorten opgaven, effectieve oplossingsstrategieën bij het studeren.

Kinderyoga Blij Met Mij
Voor yoga hoef je niet lenig of sportief te zijn. Je eigen grenzen zijn goed. Door yoga te doen ga je beter kijken naar jezelf; welke gedachten gaan er door je hoofd, hoe voelt je lijf, hoe voelt het van binnen? Ontdek dat je zo sterk kan zijn als een beer of stevig kan gaan staan als een boom. Zelfs wanneer je je onzeker voelt.

Training sociale weerbaarheid
Versterking nodig in emotionele bewustzijn, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen? Volg een training bij Blij Met Mij waarin aandacht gegeven wordt aan gedrag in de relatie met leeftijdsgenootjes en een eigen positieve plek in de groep te krijgen.

Wil je weten wat anderen van de praktijk Blij Met Mij vinden, zoek je informatie of benieuwd naar de blog? Klik dan op de roze button en ga naar de website!

Op zoek naar leuke uitjes met je kinderen? Kijk eens in onze categorie Eropuit!

Kindertrainingen Blij met mij

Wilhelminalaan 138
6641 KN Beuningen
Openingstijden Op afspraak
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!