Mindfullness voor kinderenTerug naar het overzicht

Veel gedachten in je hoofd en op zoek naar rust? Probeer dan Mindfulkids!
Marieke Coaching geeft mindfulness-trainingen aan kinderen (7 t/m 12 jaar) en individuele coaching in de regio Nijmegen. De individuele begeleiding is met name gericht op leerproblemen en bijlessen.

Mindfullkids
Met de MindfulKids training leren kinderen hoe hun meest belangrijke instrument, namelijk hun aandacht, werkt. Door middel van aandachtsoefeningen ondervinden kinderen dat zij hun aandacht kunnen trainen. Hierdoor lukt het je jouw aandacht bewust(er) in het hier en nu te gebruiken. 

De training is voor leerlingen van groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs en duren over het algemeen ongeveer een uur. Tijdens de mindfulness lessen worden er praktische oefeningen gedaan die aansluiten bij de leeftijdsgroep

Kijk voor de inhoud van de training, reacties van anderen en voor meer informatie over de coach Marieke Lindsen. Klik door via de roze button naar de website!

Tip: Een overzicht van cursussen en meer vind je in de categorie Zorg!

Marieke Coaching


Nijmegen
Openingstijden Zie de website Prijs Zie de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

De voorjaarsvakantie is dan wel voorbij, maar er zijn zoveel leuke uitjes die je ook op een vrije middag of in het weekend met de kids kunt doen. Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog meer uitjes. Volop keuze!

Naar de eropuit tips